Home
Heerenstraat 32
6701 DL Wageningen
06-24937692
keete.voerman@keeco.nl


KeeCo

Scenario methode         Ontwerpen workshops         Trainingsaanbod

Netwerk in uitvoering
- analyseert en activeert uw netwerk
- helpt bij het opstellen van een strategie
- begeleidt het proces tijdens uitvoering van projecten of netwerkplannen

Een netwerk is belangrijk maar hoe kan je dit be´nvloeden? Het gaat om een combinatie van proceswerk en het formuleren van een strategie. Bij het proceswerk gaat het om; welke samenwerking loopt niet, waar zit energie op en wat zijn sleutelpersonen? Maar het is ook belangrijk om af en toe stil te staan bij de volgende strategische stap. Deze afwisseling kan niet zonder een feilloos gevoel voor timing.

Het is kiezen tussen de doelmatigheid en ruimte geven aan alle actoren. Netwerk in uitvoering heeft ervaring met beide aspecten en neemt een rol in die zorgt dat er beweging komt zonder dat het proces uithanden wordt genomen.

Neem voor meer informatie contact op met Keete Voerman.
Netwerk in uitvoering bestaat uit Djura Prins en Keete Voerman. Als zelfstandig adviseur zijn we gewend om te opereren in netwerken. Wij geloven in het werken via netwerken, maar wel op een manier die bij je past. Het gaat om initiatief nemen en om een achterliggend plan te hebben. Een netwerk opereert goed als er energie op zit, maar durf een netwerk ook los te laten. Anders kost het u nodeloos veel energie!